بازدید معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامی از واحد شهرری

مهندس محسن هاشمی معاون عمران دانشگاه آزاد اسلامی، با حضور در واحد شهرری با همراهی رئیس و اعضای هیات رئیسه این واحد دانشگاهی،
 از روند توسعه و ساخت پروژه های عمرانی در مجتمع یادگار امام (ره) بازدید کرد.

دکترکیانوش فتحی واجارگاه رئیس واحد ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی از حضور ایشان و هیات همراه در این واحد دانشگاهی، به ارائه گزارش جامعی از طرح های عمرانی انجام شده و در دست اقدام و همچنین برنامه آتی واحد در حوزه عمران پرداخت.

مهندس هاشمی ضمن بازدید از قسمت های مختلف مجتمع یادگار امام (ره)، از جمله فضاهای عمرانی، آموزشی، فرهنگی، کارگاه ها و آزمایشگاه ها، کتابخانه، سالن ها و امکانات ورزشی از نزدیک با توانمندی های یکی از بزرگ ترین سایت های آموزشی منطقه 8 دانشگاه آزاد اسلامی آشنا شد.

وی ضمن اعلام رضایت از روند پروژه های عمرانی در حال ساخت و تکمیل دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری، بر ضرورت استفاده از پیمانکار با قابلیت بالای فنی برای تعمیر و نگهداری اماکن و ساختمان های این واحد دانشگاهی تاکید کرد.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی همچنین با اشاره به  فضای وسیع و مطلوب و آمار بالای دانشجویان این مجتمع آموزشی، افزود: در صورت فراهم شدن اقدامات اولیه از سوی واحد شهرری این معاونت حمایت های لازم از ساخت ورزشگاه در این واحد دانشگاهی را به عمل خواهد آورد.

مهندس هاشمی همچنین بر ضرورت تسریع در احداث پروژه های عمرانی و نیز لزوم حصار کشی زمین های مربوط به مجتمع یادگار امام (ره) تاکید نمود.

وی در ادامه بازدید ضمن اشاره به همجواری این واحد دانشگاهی با حرم مطهر حضرت امام راحل (ره) و حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) بر استفاده از این موقعیت ممتاز معنوی در فعالیت های فرهنگی واحد شهر ری اشاره نمود.

وی در پایان ضمن تشکر از زحمات رئیس، معاونین و مسئولین واحد در راه اعتلای ارزشهای والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران آرزوی موفقیت نمود.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرری فعالیت خود را در خردادماه سال1364 آغاز و هم اکنون با درجه بسیار بزرگ الف با مساحتی بالغ بر74 هکتار و زیر بنایی بالغ بر108390 متر مربع با کاربری های آموزشی، پژوهشی، و مجتمع دانشگاهی یادگار امام با مساحتی بالغ بر58 هکتار یکی از بزرگترین سایت های دانشگاهی منطقه8 بوده که دارای بزرگترین مرکز تحقیقاتی و پژوهشی و فرهنگی شامل مرکز it کتابخانه دیجیتال، سوله های آموزشی، کارگاها و آزمایشگاهای مجهز و دارای بیش از23هزار دانشجو در94رشته در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در هفت دانشکده مصوب (مهندسی برق(ساختمان شهدای هسته ای)، علوم پایه، فنی و مهندس، آموزش معلمان، و هنر و معماری، مدیریت و حسابداری و دانشکده علوم انسانی، 59 هزار دانش آموخته، 4 نمازخانه، 4 سالن ورزشی، بیش از 152 هزار جلد کتاب، 7 سالن غذاخوری و رستوران می باشد، که به سهم خویش نقش موثری در پیشبرد اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت بنیان توسعه پایدار داشته است.

شنبه ۲ آذر ۱۳۹۲  ۹:۵۴

آخرين تاريخ بازديد : شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۱۸:۲:۵۸
تعداد بازديد از اين خبر : 1634
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.