معاون عمران واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری در پست خود ابقا شد

در جلسه هیأت رییسه  واحد که با حضور رئیس و اعضای هیأت رئیسه واحد در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد، مهندس سیدمهدی اورعی معاونت عمرانی این واحد دانشگاهی در پست خود ابقا شد.

دکتر سیدفرج الله موسوی ضمن تقدیر از زحمات مهندس سیدمهدی اورعی، افزود: امیدوارم حوزه عمران در سال جدید با همکاری سایر حوزه های دانشگاه گامی بلند و اساسی در راستای ساخت و اجرای پروژه های عمرانی مورد نیاز واحد بردارد .

وی سپس در حکمی، مهندس اورعی را در سمت خود ابقا نمود.

متن حکم ریاست واحد خطاب به مهندس سیدمهدی اورعی به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

با عنایت به مراتب تخصص، تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی در امور عمرانی به موجب این حکم به مدت یک سال در سمت «معاونت عمرانی» دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری ابقا می‌شوید.

امید است در سایه توفیقات الهی و با تعامل، هم‌فکری و همکاری صمیمانه با مجموعه همکاران آن حوزه در راستای تسریع امور محوله در جهت تحقق اهداف بلند دانشگاه موفق و مؤید باشید.

يکشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۴  ۱۰:۹

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۶  ۲۰:۵۵:۱۰
تعداد بازديد از اين خبر : 1065
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به مرکز اطلاعات، آمار و رایانه واحد یادگار امام خمینی(ره) می باشد.