معرفی حوزه عمران

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۸ کد : ۶۲۱۲ اخبار
معرفی حوزه عمران

معرفی حوزه معاونت عمران

دانشگاه ازاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) در سال 1364 فعالیت خود را آغاز نمود. وسعت دانشگاه و تعداد قابل توجه دانشجویان و فضاهای آموزشی، ورزشی و فرهنگی سبب شده است تا این واحد دانشگاهی دارای یکی از مجهز ترین تاسیسات مکانیکی و الکتریکی باشد. همچنین فضای سبز دلپذیر آن باعث نشاط خانواده دانشگاهی شده است. لذا توجه به این امکانات و تعمیرات و نگهداری این امکانات، نیازمند معاونت عمران پرتلاش می باشد. هم اکنون بعد از گذشت 35 سال از عمر این فضای آموزشی، معاونت عمران کارنامه قابل قبولی داشته است. لازم به ذکر است که بعد از گذشت این سالها توجه به تعمیرات و نگهداری بیش از پیش نیازمند توجه خانواده صمیمی و دلسوز یادگار امام (ره) دارد. عمده فعالیت های معاونت عمران دانشگاه ازاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)، شهرری، در سال اخیر در چند حوزه تقسیم میگردد:

• حوزه فضای سبز

فضای سبز این واحد دانشگاهی دارای خصوصیات منحصر بفردی می باشد که نگهداری در این حوزه را کمی مشکل می سازد. پوشش گیاهی این واحد دانشگاهی دارای انواع متنوع میباشد که حتی برخی از آنها متناسب با منابع آبی نیستند. گستردگی این پوشش گیاهی و کمبود آب یکی از مشکلات پیش رو در این حوزه می باشد. بعد از سالها رهاسازی حوزه فضای سبز و عدم برنامه ریزی در این حوزه، معاونت عمران موفق شد تا قراردادی با شرکت جوان و پرتلاش منعقد نماید.

• حوزه تاسیسات الکتریکی و مکانیکی

با توجه به قدمت این واحد دانشگاهی و عدم رسیدگی مناسب و عدم رعایت اصول تعمیرات و نگهداری به صورت منظم و مدون، متاسفانه سیستمهای تاسیساتی مخصوصا سیستم بردوتی دارای مشکلات عدیده ایی بوده است که با توکل به خدا، معاونت عمران توانسته با استفاده از نیروی پیمانکارهای متعدد در این زمینه فعالیتهای مثمر ثمری انجام دهد

( ۱ )

نظر شما :